اسامی اعضاء محترم هیئت علمی واجد شرایط دریافت گرنت همتاپروری
اسامی اعضاء محترم هیئت علمی واجد شرایط دریافت گرنت همتاپروری
جانشین پروری و برنامه ریزی در راستای تحقق آن، تلاشی سنجیده و سیستماتیک توسط سازمان برای اطمینان از تداوم و استمرار رهبری، حفظ و توسعه سرمایه های فکری و دانشی برای آینده و ...
جانشین پروری و برنامه ریزی در راستای تحقق آن، تلاشی سنجیده و سیستماتیک توسط سازمان برای اطمینان از تداوم و استمرار رهبری، حفظ و توسعه سرمایه های فکری و دانشی برای آینده و تشویق افراد به پیشرفت است. مسئله جانشین پروری و استعدادیابی در سازمان های آموزشی به ویژه دانشگاه ها که اصلی ترین تولید کننده ی دانش و اطلاعات و گسترده ترین نهاد تولید دانایی در هر جامعه ای به شمار می روند، از اهمیتی مضاعف برخوردار است؛ چراکه از برونداد این سازمان ها به عنوان درونداد سازمان های دیگر استفاده می شود. در سازمان های آموزشی هرچند بحث تجارت و رقابت صنعتی وجود ندارد، اما رقابت در زمینه جذب و نگهداری مدیران، اساتید و کارکنان مستعد و پرورش مهارت های آنان وجود دارد.
با عنایت به جایگاه و ضرورت اجرای برنامه های جانشین پروری در کشور، نمی توان نتایج سایر حوزه ها را در این خصوص به حوزه آموزش عالی تعمیم داد. همچنین وجود خلاء اجرای این برنامه ها در دانشگاه های علوم پزشکی که از ارکان مهم در نظام سلامت و آموزش می باشند؛ محسوس است و اجرای مقوله ی جانشین پروری در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به عنوان بخش مهم نظام سلامت ملی، ضروری به نظر می رسد.
برنامه ریزی جانشین پروری، در پر کردن نقش حیاتی اعضای هیئت علمی و اساتید برای موفقیت در آینده دانشگاه امری اجتناب ناپذیر است چراکه جایگاه آکادمیک این گروه، هم به لحاظ استراتژیک و هم از نظر عملیاتی برای موفقیت مستمر دانشگاه حیاتی خواهد بود.
خروج اساتید و اعضای هیئت علمی به دلایل مختلف مانند استعفا، ترک شغل، بازنشستگی و ارتقاء شغلی در دانشگاه امری بدیهی است. ایجاد خلاء و ترک خدمت این گروه در دانشگاه، می تواند در روند حرکت آن به سوی اهداف و مسئولیت هایش اختلال جدی ایجاد نماید. برنامه ریزی جانشین پروری در دانشگاه، تضمین خواهد کرد که افراد به خوبی آموزش ببینند و آمادگی لازم برای گام گذاشتن در نقش های کلیدی را بدست بیاورند. بنابراین، انتخاب اساتید و اعضای هیئت علمی شایسته از طریق برنامه ریزی جانشینی و یا فرآیند انتصاب برای به عهده گرفتن فرآیندهای توسعه و پرورش مورد نیاز خواهند بود.
از طرف دیگر با توجه به نقشه راه و سند جامع علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخصوص مدل محاسباتی تعداد اعضای هیئت علمی و با عنایت به کمبود چشم گیر اعضای هیئت علمی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، لزوم برنامه ریزی جانشین پروری قابل توجیه است. دانشگاه باید با پیاده سازی یک برنامه جانشین پروری مدون، کاربردی و منسجم، اعضای هیئت علمی و اساتید درای صلاحیت در سازمان را حفظ نموده و با بهره گیری از توانمندی این گروه، مهمترین رسالت دانشگاه را که همانا آموزش و نشر دانش است؛ به طور فزاینده و اثربخشی متبلور نماید.
در صورتی که نام شما در لیست اعلام شده می باشد، شما واجد شرایط دریافت گرانت واحد همتاپروری موسسه نیماد می باشید. خواهشمند است در صورت تمایل، مستندات لازم را تا 15 شهریور ماه از طریق اتوماسیون اداری به مدیریت پژوهش ارسال نمایید. بدیهی است ارسال پروپوزال به منزله دریافت گرنت فوق الذکر نبوده و انتخاب و اعلام افراد منتخب، پس از بررسی در دانشگاه و تصمیم گیری نهایی در موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی صورت می گیرد.
ارسال به دوستان